top of page

Seaking

Aardvork / BRODER / Koen Boesman & Peter Spaepen

Muziek + theater voor jongeren (10+ / 12+)

Een helikopter vliegt naar de vuilbak. De trots van de Belgische kust. De iconische redder op zee, maar nu … vergaan en versleten. De laatste vlucht... Hij moet plaats maken voor iets nieuwer, sneller, blitser. Een vader ziet niet meer, een vader vliegt niet meer, hij is geen held, maar gewoon een … mens. Heeft hij ooit zijn eigen kinderen gezien, vanuit de lucht? Aan de keukentafel?  Of enkel drenkelingen, heldendom en stoere avonturen?  

 

Eén acteur (Tom Van Landuyt) en twee muzikanten (Pieter De Praetere en Elisabeth De Loore) brengen het verhaal met Beethoven als vertrekpunt en landingsbaan. Het verhaal van een helikopterpiloot die blind wordt maar misschien daardoor zijn kind voor het eerst écht ziet. 

 

Kruip mee in het hoofd, de oren en de ogen van een vader en zijn kinderen. Een verhaal over heldendom en menselijkheid aan boord van een wilde BRODER muziek+theater-vlucht. Beleef dit avontuur vanuit een cockpit vol met kabels,  gitaren,  synths en toetsen. Eén wervelende geluidsmachine slaat op drift, zal hij ooit terug vliegen?

Muziek & Concept: Peter Spaepen

Tekst & Regie: Koen Boesman
Spel & Zang: Tom Van Landuyt & Pieter De Praetere
Toetsen & Spel: Elisabeth De Loore

Decor: Stef Depover & Diede Roose
Kostuums: Jana Roos

Boeking: Thassos

Met ondersteuning van: Vlaanderen, Stad Gent, De Tax Shelter

maatregel van de Vlaamse Overheid, CREANBO.


 

 

 

 

 

 

 

210616_de_rus&comen_426.jpg
18_LOGO_GENT_CORPORATE_CYAAN_300DPI.png
139-tax-shelter-logo-website.jpg
niv4_zw_vol-vlaanderen_verbeelding_werkt
bottom of page